Programok

Egy lapon - Nyitott szerkesztőség - Nyilvános szerkesztőségi találkozó #3

Esemény

05.17 16:00

online esemény

Angol nyelven / in English

A beszélgetés a https://on-the-same-page.common.garden/ oldalon keresztül követhető. / You can follow the meeting here: https://on-the-same-page.common.garden/

Vendégek:
Jurnal Karbon / ruangrupa / Gudskul Ekosistem (Angga Cipta, Bagus Purwoadi, Berto Tukan és Dirdho Adithyo)
xtro realm (Horváth Gideon, Süveges Rita és Zilahi Anna, az idei OFF-Biennálén bemutatott ACLIM! - Klímaképzeleti Ügynökség! című projekt kurátorai és kiállító művészei)
Az esemény házigazdái: Katarina Šević, Kálmán Rita, Lázár Eszter (az Egy lapon - Nyitott szerkesztőség állandó tagjai)

Karbon Footnote

A harmadik nyilvános szerkesztőségi eseményünkre két olyan művészeti kollektívát hívtunk meg, amelyeknek a működését különböző szakterületek képviselőinek szoros együttműködése jellemzi. Ezt a közösségi tudásmegosztást a természet-és társadalomtudományok, valamint a kortárs képzőművészet szinergiáinak köszönhető interdiszciplináritás határozza meg. Hogyan lehet az összetett művészeti kutatás folyamatát egy kiállításban, vagy akár egy publikációban bemutatni? Vajon felmerülnek ökológiai szempontok is a kiadványok készítésekor? És valóban szükség van lábjegyzetekre?


Az első két szerkesztőségi találkozóról és az Egy lapon - Nyitott szerkesztőségről bővebben: https://on-the-same-page.common.garden/

Az Egy lapon - Nyitott szerkesztőség projekt a Nappali kapcsolódó esemény-sorozata.

A budapesti Nappali az OFF documenta fifteenen való részvételének előkészítő eseménye a lumbung inter-lokal keretében. A Nappali a Goethe-Institut nagyvonalú támogatásával valósul meg.

Kapcsolódó programok:

12:00| 04.23
Nappali / Living Room