10.21
2:00
Kapcsolódó esemény

Önfeledt gyakorlatok III. - Enjoy, Meanwhile I'm Working

fake healing performansz

Helyszín: Patyolat
1082 Budapest, Baross u. 85.

Ellazulhatsz, egyedül lehetsz, elmehetsz, bekapcsolódhatsz, újraélhetsz egy-két élményt, vagy akár intim viszonyba is kerülhetsz. Mindeközben semmi mást nem kell csinálnod, csak bíznod és pihenned. Olyan, mint egy nyaralás, és csak 10 percet vesz igénybe.

„A Kortárstánc Főiskola elvégzése után több szakmában is kipróbáltam magam. Dolgoztam bárokban, takarítottam is, létrehoztam saját előadásokat, és mások által kreált produkciókban is szerepeltem. Most pincérként dolgozom, és emellett próbálok teret adni a kreatív energiáimnak. Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy – legyen szó a táncról vagy a pultozásról akár – munkámmal általában másoknak okozok boldogságot (amitől persze én is jól érzem magam). Van, hogy kimerülök, és akkor elmegyek mondjuk masszőrhöz vagy fürdőbe, hogy azt érezzem, magammal is törődöm. Néha azon gondolkozom ezeken a helyeken, hány ember dolgozik azért, hogy jól érezzem magam. Összegyűjtöttem néhány olyan apróságot, ami mégiscsak, mindettől függetlenül jól esik, és lehetővé teszi, hogy kikapcsolódjak. Ezeket szeretném átadni nektek.“ — Szeri Viktor 

Szeri Viktor idén a bécsi nemzetközi Impulstanz DanceWEB2017 programja alatt találkozott Keith Henessyvel, akinek az óráján egy “fake-healing” nevű metódussal kísérleteztek. Október 21-én egy 10 percen keresztül tartó “healingre” invitálja a résztvevőket. A részvétel regisztrációhoz kötött.

Részt vevő művészek: Szeri Viktor

Részt vevő kurátorok: Muskovics Gyula; Soós Andrea

Regisztráció (Max 13 fő): 1. Jelöld be, mikor jönnél: https://doodle.com/poll/q363wpm26ugbghry

2. Küldj egy e-mail az időponttal ide: viktorszeri@gmail.com
3. Érkezz pontosan!

Kapcsolódó programok:

A személyes egyben politikai is - 10.11 2:00
Vakáció - 09.28 2:00
Vakáció, megnyitó - 09.28 2:00
Önfeledt gyakorlatok I. - Sleeping Beauty Project - 10.19 2:00
Önfeledt gyakorlatok II - EXERCISES OF AN ETERNAL HOLIDAY - 10.20 2:00